Nieuw Boksfit Fast & Fit

Boksfit   Fast & Fit

  • Wil je op een leuke uitdagende manier in super vorm komen?
  • Wil jij graag een bokstraining volgen maar dan zonder blauwe plekken?
  • Opzoek naar een uitdaging?
  • Dan is deze les voor jou!

 

Boksen wordt steeds populairder daarom hebben we al het goede van een intensieve conditietraining, het dynamische van een bokstraining en al het stevige van een core training genomen en samengevoegd in BoksFit.

BoksFit is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar training wil halen!

Kom een keer meetrainen en voel het verschil! Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een gratis proefles waarbij je al onze trainingsfaciliteiten en de groepsles kunt proberen. Dus kom meedoen en ervaar het zelf!  Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bezoek de website Sportvereniging de Blaak en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

 

Wat is BoksFit?

Boksfit is een energieke les van 60 minuten voor mannen en vrouwen die van een uitdaging houden. Bouw razendsnel aan je conditie, reactievermogen, en beweeglijkheid. Verlaag je stress-level en raak meteen wat extra kilootjes kwijt….

Na de warming-up volgt een uitdagende en intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Met een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid werk je aan je algemene fitheid en raak je in no time in super vorm. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in gaat. Wij zorgen gegarandeerd voor een uitdagende training waarmee jij je grenzen verlegt……. Zonder blauwe plekken, want veiligheid staat voorop!

Wat heb je nodig voor deze les?

Je hebt voor deze les weinig bijzonderheden nodig. Zin in een uitdaging, een handdoekje, stevige indoor-schoenen, dunne binnen-handschoentjes (bandages) een bidon en bereidheid om veel zweetdruppeltjes te verliezen voldoen. Bokshandschoenen en andere materialen zijn aanwezig in de zaal.