Online lessen tijdelijk

Wat waren wij enthousiast om te merken dat er veel belangstelling was om mee te doen met de online lessen van de sportvereniging. Zowel leden als niet leden hebben hier gebruik van gemaakt de afgelopen weken.

Voor de een een mooie manier om wat extra te sporten tijdens deze lockdown, voor de ander een manier om zo al eens te proeven van de verschillende sporten die de sportvereniging aanbiedt in The Rise.

We bieden alle sporters die de afgelopen weken gebruik hebben gemaakt van de online lessen aan om voor €20 nog 4 online lessen mee te kunnen doen. Na deze 4 lessen kun je lid worden van de sport en betaal je de contributie naar rato van het aantal lessen dat nog rest voor dit seizoen. Mocht je al lid zijn van een andere sport krijg je bij je tweede sport vanaf dat moment die 15% korting.

Mocht je nog 4 lessen mee willen doen om te kijken of de sport echt iets voor jou is, kun je op deze mail reageren.