Yoga

Yoga   

  • Ben je opzoek naar een moment van ontspanning?
  • Wil je stijfheid veranderen in soepelheid?
  • Hou je van de afwisseling in bewegen met een no-nonsense aanpak?
  • No-nonsense yoga biedt een hatha yogales waar je heerlijk ontspannen en met een voldaan gevoel de wereld weer aan kan.

Een momentje voor jezelf! Gefocust op je lijf breng je met een kalme ademhaling je focus op wat je voelt. Je onderzoekt waar eventuele spanning in de spieren zich hebben vastgezet. Begeleid door een gediplomeerde docent met een no-nonsense aanpak laat je deze spanning los en ruil je de stijfheid in voor soepelheid!

Je hoeft absoluut niet lening te zijn! Je werkt vanuit de mogelijkheden van jouw lichaam. Yoga is voor iedereen!

Nog nooit een yogales gedaan omdat het je veel te zweverig lijkt? Geef je op voor een gratis proefles en ondervind of deze no-nonsense yogales bij je past. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bezoek de website Sportvereniging de Blaak en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Wat is Hatha yoga?

Hatha yoga bestaat uit oefeningen op een mat. Dat kunnen dynamische series of statische houdingen zijn. Het doel van deze oefeningen is om flexibiliteit, balans en kracht op te bouwen. Tijdens de lessen worden de houdingen met aandacht voor detail uitgelegd.

Yoga zorgt ervoor dat je hoofd en je lijf met elkaar in balans blijven samenwerken. Het doel van yoga is je gedachten tot rust te brengen door fysieke oefeningen te doen ondersteund door een kalme stabiele ademhaling. De uitwerking ervan ervaar je door het gewoon te dóen!

Wat heb je nodig voor deze les?

Je doet deze les op blote voeten in soepel zittende kleding zodat je je lekker comfortabel voelt.