HIIT training

HIIT training

  • Hou je van kort en krachtig trainen met een snel resultaat?
  • Wil je je sportprestaties verbeteren en/of wil je afvallen?
  • Dit een efficiënte methode om je vetpercentage te laten dalen en conditie en kracht op te bouwen.

Dit is een work-out die je prestaties verbeteren en je vetverbranding optimaal zal stimuleren. HIIT is een super effectieve training om je sportprestaties in een korte tijd te verbeteren. HIIt training is voor iedereen die graag het uiterste uit zichzelf willen halen met het meest optimale resultaat!

Kom een keer mee trainen en ervaar of dit jouw manier van trainen is. Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een gratis proefles waarbij je al onze trainingsfaciliteiten en de groepsles kunt proberen. Dus kom meedoen en ervaar het zelf!  Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bezoek de website Sportvereniging de Blaak en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

 

Wat is HIIT training?

HIIT oftewel High Intensity Interval Training is dé training als het gaat om het effectief stimuleren van je vetverbranding.

In 45 minuten train je in een korte tijd heel effectief. Na een goede warming-up daagt de professionele trainer je uit om in allerlei verschillende sets het uiterste van jezelf te geven om zo te werken aan de beste versie van jezelf! Je wisselt rustige krachtoefeningen af en combineert dit met hoge intensiteit interval oefeningen. In de tijd dat je intensiteit laag is kom je conditioneel even bij en bouw je je kracht op om er vervolgens weer hard tegenaan te gaan! Door de herhaling in de training is de les makkelijk te volgen.

Het grootste voordeel van een HIIT is dat het in een korte tijd, betere resultaten oplevert dan een standaard uurtje cardio zoals we gewend zijn.

HIIT is voor iedereen geschikt die ervaring heeft met sporten en is ideaal voor als je weinig tijd hebt maar wel wilt sporten met resultaat!

Wat heb je nodig voor deze les?

Je hebt voor deze les weinig bijzonderheden nodig. Een dosis optimisme, een handdoekje, stevige indoor-schoenen, een bidon en zin in een uitdaging voldoen.