Bestuur

Will de Laat – Voorzitter

Will is een “oude” bekende van SV “De Blaak” en heeft in het verleden alle bestuurlijke functies mogen bekleden. Daarnaast was Will actief als badmintonner en oprichter/trainer van de jeugdbadminton. Momenteel actief als  hardloper.

 

 

Gerard van Schooten – Secretaris

Gerard is een van de langstzittende bestuursleden. Hij vervult momenteel de rol van secretaris in het bestuur. Zelf speelt Gerard badminton.Als secretaris kun je Gerard benaderen voor algemene vragen over de vereniging.

 

 

 

 

Guus Beerens – Penningmeester

Guus is geen onbekende voor onze vereniging. Al eerder heeft hij de financiële kant van de vereniging verzorgd.

 

 

 

 

Petra de koster – Ledenadministrateur

Petra is verantwoordelijk voor de ledenadministratie van de vereniging. Ze heeft enige jaren gesport bij de vereniging, is coördinator bij het onderdeel streetdance geweest en heeft vanaf seizoen 2008-2009 de functie van ledenadministrateur op zich genomen.

 

 

 

Marianne van den Bogaard

Marianne heeft verschillende functies binnen het bestuur. Zij is coördinatrice keepfit en zumba. Daarnaast verzorgt zij het leeuwendeel van de publiciteit voor de vereniging.

 

 

 

Gerard de Burger

Gerard de Burger vervult al een respectabel aantal jaren de rol van coördinator volleybal, een sport die hij zelf sinds jaar en dag beoefent. Daarnaast is Gerard coördinator zaalvoetbal en verzorgt hij de contacten met de gemeente.

 

 

 

Frank van der Heijden

Frank heeft zelf veel badmintonervaring en ook het talent om het aan anderen te leren. Met groot enthousiasme geeft hij al enkele jaren met groot succes les aan de badmintonjeugd.