Nieuwe interim voorzitter Ton van der Leun

Recent gestopt met werken, tijd beschikbaar. Lid worden van een sportclub om fit te blijven. Zo kwam ik, vlak voor de coronatijd,  bij de Sportvereniging De Blaak terecht.  Dit voor mij eerste sportjaar bij SvVde Blaak was vreemd, want corona kwam op ons pad. Voor badminton betekende dit niet dubbelen en ook  in ‘t geheel niet sporten. In plaats daarvan ontstond een tijdelijke wandelclub.  En al snel kwam daarbij een bestuursfunctie op mijn pad.

Ton van der Leun. 64 jaar oud. Altijd gewerkt in de Ruimtelijke ordening en Vastgoed. Altijd naast het werk allerlei (bestuurlijke) dingen gedaan. Woon niet echt in de Blaak, maar aan de Gilzerbaan, maar krijg gelukkig wel elke maand het wijkblad in de brievenbus. Samenwonend, drie kinderen.  Dat is in het kort mijn profiel.

En nu dus sedert 27 mei  interim voorzitter van Sportvereniging De Blaak. Interim, omdat het in beginsel is voor een jaar. Samen met de andere bestuursleden streef en werk ik aan een zichtbaar en goed bestuur, korte lijnen naar de afzonderlijke sporten, faciliterend, maar ook onderzoekend wat de toekomst van deze sportvereniging is..

Ton van der Leun – Tijdelijk interim VOORZITTER

Ton heeft het voorzitterschap overgenomen van Will de Laat. Hij speelt badminton op donderdagavond. Ton is voorlopig interim voorzitter.

Guus Beerens – Penningmeester

Guus is geen onbekende voor onze vereniging. Al eerder heeft hij de financiële kant van de vereniging verzorgd.

Petra de koster – Ledenadministrateur

Petra is verantwoordelijk voor de ledenadministratie van de vereniging. Ze heeft enige jaren gesport bij de vereniging, is coördinator bij het onderdeel streetdance geweest en heeft vanaf seizoen 2008-2009 de functie van ledenadministrateur op zich genomen.

Marianne van den Bogaard – Interim Secretaris

Marianne is al bijna 26 jaar bestuurslid en sport nog langer bij onze vereniging, eerst speelde zij badminton en later is ze overgegaan naar keepfit. Ze heeft verschillende functies binnen het bestuur gehad. Zij is coördinatrice keepfit. Daarnaast is ze nu al voor het 2e jaar interim secretaris.

Ineke van Elswijk

Ineke is dit jaar de contactpersoon volleybal. Naast diverse bezigheden als lopen, yoga en zingen in een koor, is volleybal haar grootste hobby. Het leek daarom logisch om het stokje over te nemen van Gerard (na 25 jaar!!!). Groet van Ineke.

Frank van der Heijden

Frank heeft zelf veel badmintonervaring en ook het talent om het aan anderen te leren. Met groot enthousiasme geeft hij al enkele jaren met groot succes les aan de badmintonjeugd.

Marieke van Heeswijk

Bestuurslid voor alle sporten in the rise en bootcamp.