Will de Laat – Voorzitter

Will is een “oude” bekende van SV “De Blaak” en heeft in het verleden alle bestuurlijke functies mogen bekleden. Daarnaast was Will actief als badmintonner en oprichter/trainer van de jeugdbadminton. Momenteel actief als  hardloper.

Gerard van Schooten – Secretaris

Gerard is een van de langstzittende bestuursleden. Hij vervult momenteel de rol van secretaris in het bestuur. Als secretaris kun je Gerard benaderen voor algemene vragen over de vereniging.

Guus Beerens – Penningmeester

Guus is geen onbekende voor onze vereniging. Al eerder heeft hij de financiële kant van de vereniging verzorgd.

Petra de koster – Ledenadministrateur

Petra is verantwoordelijk voor de ledenadministratie van de vereniging. Ze heeft enige jaren gesport bij de vereniging, is coördinator bij het onderdeel streetdance geweest en heeft vanaf seizoen 2008-2009 de functie van ledenadministrateur op zich genomen.

Marianne van den Bogaard

Marianne is al bijna 25 jaar bestuurslid en sport nog langer bij onze vereniging, eerst speelde zij badminton en later is ze overgegaan naar keepfit. Ze heeft verschillende functies binnen het bestuur gehad. Zij is coördinatrice keepfit, bootcamp en pilates. Daarnaast verzorgt zij het leeuwendeel van de publiciteit voor de vereniging.

Ineke van Elswijk

Ineke is dit jaar de contactpersoon volleybal. Naast diverse bezigheden als lopen, yoga en zingen in een koor, is volleybal haar grootste hobby. Het leek daarom logisch om het stokje over te nemen van Gerard (na 25 jaar!!!). Groet van Ineke..

Frank van der Heijden

Frank heeft zelf veel badmintonervaring en ook het talent om het aan anderen te leren. Met groot enthousiasme geeft hij al enkele jaren met groot succes les aan de badmintonjeugd.