Berichten

Kom ook naar de algemene ledenvergadering!

De ALV wordt gehouden op woensdag 29 mei 2024 in het sportcafé aan de Grebbe. 

Aanvang 20.00 uur

Op de agenda staan de Financiële Stukken 2023. Tevens zullen de contributievoorstellen voor 2024-2025 besproken kunnen worden. Ook staan er een paar andere zaken op de agenda.

QI GONG

We zijn in het voorjaar van 2024 in aanraking gekomen met een nieuwe sport: Qi Gong. Dit is een Chinese bewegingsleer om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Het bestaat uit opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Daarnaast horen er ademhalingsoefeningen bij. Een instructeur hebben we al, en ook al een lijstje namen van belangstellenden, die vanzelfsprekend voorrang krijgen om lid te worden. We hebben een optie aangevraagd voor de sporthal op woensdagavond van 19.00-19.45 uur. Je voor deze sport opgeven? Laat het dan weten via een mail naar ons secretariaat.

Ook voor sporters die twee keer per week willen sporten is dit een mooie aanvulling.  Als lid krijg je bij deelname aan twee sporten 15% korting.