Onze sporten‎ > ‎

Zumba

Wat is Zumba precies? 
Ben je klaar om jezelf in conditie te feesten? Dat is precies waar het Zumba® programma over gaat.
Het is een opzwepend, doeltreffend en makkelijk te volgen, Latijns-Amerikaans-geïnspireerd, calorieverbrandend dans- en fitness-feest, dat miljoenen mensen naar plezier en gezondheid beweegt. Zumba Fitness® is het Latijn-Amerikaans-geïnspireerde dans- en fitnessprogramma dat warme, door Grammy Award-winnende producers gecreëerde, internationale muziek vermengt met aanstekelijke danspassen om zo een 'fitness-feest' te maken dat absoluut verslavend werkt. Sinds haar oprichting in 2001 is Zumba uitgegroeid tot 's werelds grootste - en meest succesvolle - dans- en fitnessprogramma met meer dan 12 miljoen mensen van alle soorten, maten en leeftijden die wekelijks in meer dan 110.000 locaties verspreid over meer dan 125 landen aan Zumba-lessen deelnemen.
 
Bij Sportvereniging de Blaak wordt de les gegeven door Lieke Meeder van LiMe Sports & Health Goirle. 

Mag ik me even voorstellen...
Ik ben Lieke Meeder. In oktober 2011 ben ik gestart met LiMe Sports & Health Goirle. Ik geef daar groepslessen, waaronder Zumba.
Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende sportcentra. Ik heb daar veel verschillende groepslessen gegeven en mensen begeleid op het gebied van fitness. Momenteel ben ik bezig met verschillende opleidingen om nog meer te leren en zo mijn vakkennis verder uit te breiden. 

Ik volg een fitness opleiding en opleiding tot voedingsconsulent. Ik doe dit omdat ik mij in de toekomst ook meer wil gaan focussen op voeding. Ik wil mensen helpen afvallen en lekker in beweging krijgen op een goede gezonde manier. Ik wil ook de opleiding tot personal trainer met succes gaan afronden. Sporten is belangrijk voor de gezondheid en je geestelijke welzijn. Dus kom van die luie stoel en ga lekker bewegen!

Voor wie en wanneer

Doelgroep:   volwassenen
Tijdstip:       dinsdagavond 19.00 – 20.00 uur
Kosten:       € 130 per seizoen

Doelgroep:   volwassenen
Tijdstip:       woensdagavond 21.00 – 22.00 uur
Kosten:       € 130 per seizoen

Hopelijk tot snel bij SV de Blaak! 
Heb je interesse, meld dit dan even bij Marianne van den Bogaard, tel. 4632558, of stuur een emailtje naar m.v.d.bogaard@svdeblaak.nl