Berichten‎ > ‎

Veiligheid in de sporthal

Geplaatst 24 dec. 2013 06:47 door Sportvereniging de Blaak   [ 24 dec. 2013 09:17 bijgewerkt ]
Tijdens het sporten kunnen er helaas ook wel eens ongelukken gebeuren. Iemand loopt een blessure op of wordt onwel. Ook kan er in de hal iets misgaan; er ontstaat een brand of de stroom valt uit. Wat moet je in zo'n geval doen? Als vereniging zijn we door de gemeente gewezen op onze verantwoordelijkheid bij dit soort gevallen. We moeten er als vereniging mede voor zorgen dat onze leden veilig kunnen sporten.

Daarom hebben we een begin gemaakt met een documentje over de veiligheid in de sporthal. Bij onze trainers hebben we nagevraagd wie er EHBO hebben en - in het geval men dit niet heeft - of men zich hierin zou willen bekwamen.

We brengen het veiligheidsaspect ook bij onze leden onder de aandacht zodat iedereen op de hoogte is - of in ieder geval kan zijn - van wat hij of zij moet doen als er iets vervelends gebeurd tijdens het sporten.