Berichten‎ > ‎

Bootcamp bij SV de Blaak!

Geplaatst 9 apr. 2018 13:19 door Sportvereniging de Blaak   [ 9 apr. 2018 13:39 bijgewerkt ]

Naast de al bestaande lessen Keepfit en Zumba zal er vanaf 9 mei ook een bootcamp-les worden aangeboden. Fit, energiek en in shape de zomer in, wie wil dat nu niet!

Bootcamp1
"Bootcamp is een actieve workout in de natuur voor iedereen (dus dames en heren) die niet bang is om te zweten. We trainen zonder materialen en halen alle kracht uit je eigen lichaam".

Irene Odinga-Smits,
trainster bij SV de Blaak

Data: woensdagen 9-16-23-30 mei en 6-13-20-27 juni

Tijd: 9.00 – 9.45 uur of 19.00 – 19.45 uur

Kosten: ca. € 6 per les, afhankelijk van het aantal deelnemers

Inschrijving geldt voor de 8 lessen en vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie of om in te schrijven bij sportvereniging de Blaak, mail of bel naar m.v.d.bogaard@svdeblaak.nl telefoon 013 4632558

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Kenmerken bootcamp training

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp training zijn:

·         Sporten met plezier

·         Actief bewegen in de buitenlucht

·         Uitdagende omgeving

·         In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren

·         Fit en soepel worden (of blijven)

·         Op je eigen niveau trainen

bootcamp2

bootcamp3
Niveau bootcamp training

De Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht, hier in onze wijk De Blaak. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut.

Tot ziens bij de Bootcamp Team training