Berichten

Op deze pagina staan berichten.

Resultaat Jumbo actie

Geplaatst 4 jun. 2018 13:44 door Sportvereniging de Blaak   [ 4 jun. 2018 13:44 bijgewerkt ]

De 3450 sportpunten die onze supporters gespaard hebben bij de Jumbo sportpunten actie hebben ruim €500 opgebracht! Hiervoor hebben we voor het Jeugdbadminton rackets en shuttles gekocht, voor Zaalvoetbal en Volleybal enkele ballen en tenslotte EHBO spullen die nodig aan vervanging toe waren. Iedereen bedankt.!

AVG

Geplaatst 4 jun. 2018 13:40 door Sportvereniging de Blaak   [ 4 jun. 2018 13:40 bijgewerkt ]

AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming. Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Ook als sportvereniging moeten we aan deze regelgeving voldoen. Dat betekent in grote lijnen dat we moeten vastleggen hoe we met gegevens van onze leden omgaan, dat we slechts die gegevens vastleggen die we echt nodig hebben en deze niet langer bewaren dan nodig. Daarbij staat de privacy van de leden centraal. Hier vind je de privacyverklaring van SV de Blaak

Sportcafé voorlopig gesloten

Geplaatst 4 jun. 2018 13:38 door Sportvereniging de Blaak   [ 4 jun. 2018 13:38 bijgewerkt ]

Tot ieders verrassing is het sportcafé - na enkele keren onverwacht dicht te zijn - definitief gesloten. De uitbater Sport2connect geeft aan dat de gemeente naar een oplossing zoekt. Of dit snel tot een heropening zal leiden is de vraag. Erg spijtig en vervelend en ook niet voor het eerst...

Afsluitingsavond vervalt

Geplaatst 4 jun. 2018 13:36 door Sportvereniging de Blaak   [ 4 jun. 2018 13:38 bijgewerkt ]

Bij gebrek aan een geschikte locatie zijn we helaas genoodzaakt de seizoenafsluiting dit jaar te laten vervallen. Daarom gaan op 27 juni de sporten op de gewone tijden door. Mogelijk kunnen we dit aan het begin van het komende seizoen weer goedmaken. Zodra er concreet iets gepland kan worden laten we dit weten. We beginnen weer met sporten op woensdag 29 augustus. Een uitzondering is het volwassenen badminton op donderdag. Dit begint weer op 23 augustus.

Algemene ledenvergadering

Geplaatst 4 jun. 2018 13:34 door Sportvereniging de Blaak   [ 4 jun. 2018 13:35 bijgewerkt ]

Op dinsdag 19 juni om 20.00u. is het weer tijd voor de algemene ledenvergadering. Dit is een bijeenkomst van bestuur en leden waarbij het bestuur verantwoording aflegt over het afgelopen seizoen en de plannen voor het komende seizoen bekend maakt. Leden kunnen meepraten over het reilen en zeilen van de vereniging. Vanwege de sluiting van het sportcafé zal de vergadering plaatsvinden in de lerarenkamer van basisschool de Borne, Grebbe 40. De stukken worden tijdens de vergadering uitgedeeld. Hier vind je de agenda.

Bootcamp bij SV de Blaak!

Geplaatst 9 apr. 2018 13:19 door Sportvereniging de Blaak   [ 9 apr. 2018 13:39 bijgewerkt ]

Naast de al bestaande lessen Keepfit en Zumba zal er vanaf 9 mei ook een bootcamp-les worden aangeboden. Fit, energiek en in shape de zomer in, wie wil dat nu niet!

Bootcamp1
"Bootcamp is een actieve workout in de natuur voor iedereen (dus dames en heren) die niet bang is om te zweten. We trainen zonder materialen en halen alle kracht uit je eigen lichaam".

Irene Odinga-Smits, 
trainster bij SV de BlaakData: woensdagen 9-16-23-30 mei en 6-13-20-27 juni


Tijd: 9.00 – 9.45 uur of 19.00 – 19.45 uur

Kosten: ca. € 6 per les, afhankelijk van het aantal deelnemers

Inschrijving geldt voor de 8 lessen en vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie of om in te schrijven bij sportvereniging de Blaak, mail of bel naar m.v.d.bogaard@svdeblaak.nl telefoon 013 4632558


Wat is Bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.


Kenmerken bootcamp training

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp training zijn:

·         Sporten met plezier

·         Actief bewegen in de buitenlucht

·         Uitdagende omgeving

·         In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren

·         Fit en soepel worden (of blijven)

·         Op je eigen niveau trainen

 

bootcamp2

 

bootcamp3
Niveau bootcamp training

De Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht, hier in onze wijk De Blaak. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut.


Tot ziens bij de Bootcamp Team training


Jumbo Actie!

Geplaatst 6 feb. 2018 12:59 door Sportvereniging de Blaak   [ 6 feb. 2018 12:59 bijgewerkt ]

Van 7 februari tot 27 maart doen wij mee met een actie van Jumbo supermarkten. Klanten die boodschappen doen ontvangen voor elke € 10,00 aan boodschappen een sportmunt. Deze kunnen ze op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl toewijzen aan een vereniging. We hopen natuurlijk dat je de sportmunten toewijst aan onze vereniging. Na afloop van de actie krijgt de vereniging naar gelang de hoeveelheid toegewezen sportpunten een budget waarmee we sportartikelen kunnen kopen. In de jumbo supermarkt in de Blaak zal promotiemateriaal komen om je op de actie te wijzen. Je mag natuurlijk je boodschappen ook halen in andere Jumbo supermarkten. Iedereen mag meedoen: familie, buren, vrienden, kennissen. Er komt nog een app voor android en ios zodat het nog makkelijker wordt je sportpunten toe te kennen. 

Zegt het voort!

Nieuwe penningmeester

Geplaatst 6 feb. 2018 12:45 door Sportvereniging de Blaak   [ 6 feb. 2018 12:56 bijgewerkt ]

Peter van den Bemt heeft zijn functie van penningmeester neergelegd. Gelukkig hebben we vrij snel een vervanger kunnen vinden in de persoon van Guus Beerens. Guus gaat per 1 januari het financiële reilen en zeilen van de vereniging managen. Peter en Guus: bedankt!

Veiligheid in de sporthal

Geplaatst 24 dec. 2013 06:47 door Sportvereniging de Blaak   [ 24 dec. 2013 09:17 bijgewerkt ]

Tijdens het sporten kunnen er helaas ook wel eens ongelukken gebeuren. Iemand loopt een blessure op of wordt onwel. Ook kan er in de hal iets misgaan; er ontstaat een brand of de stroom valt uit. Wat moet je in zo'n geval doen? Als vereniging zijn we door de gemeente gewezen op onze verantwoordelijkheid bij dit soort gevallen. We moeten er als vereniging mede voor zorgen dat onze leden veilig kunnen sporten.

Daarom hebben we een begin gemaakt met een documentje over de veiligheid in de sporthal. Bij onze trainers hebben we nagevraagd wie er EHBO hebben en - in het geval men dit niet heeft - of men zich hierin zou willen bekwamen.

We brengen het veiligheidsaspect ook bij onze leden onder de aandacht zodat iedereen op de hoogte is - of in ieder geval kan zijn - van wat hij of zij moet doen als er iets vervelends gebeurd tijdens het sporten. 

1-9 of 9